Kleur
Prijs

t/m

Snoep bedrukken

Al onze snoepjes zijn te bedrukken met je eigen logo of ontwerp en zijn in tal van kleuren verkrijgbaar. Snoep met logo zijn overheerlijke smaakmakers van PromoSnoepje waar niemand ‘nee’ tegen zegt. Laat je snoep bedrukken om vervolgens uit te delen, dat draagt positief bij aan je naamsbekendheid. Je kan ook snoep bedrukken als relatiegeschenk, dan kun je er zeker van zijn dat je naam en logo niet onopgemerkt blijven. Snoepjes met logo trekken namelijk altijd de aandacht!

Platte lolly Beschikbare kleuren:
Ronde lolly Beschikbare kleuren:
Lolly in doosje Beschikbare kleuren:
Chupa Chups Beschikbare kleuren:

PromoSnoepje

PromoSnoepje is dé partner en specialist in het personaliseren van snoep tegen de laagste prijs. Met onze jarenlange inkoopervaring en expertise in de wereld van promotionele producten, voorzien wij onze klanten van het beste aanbod bij hun zoektocht naar het ideale bedrukte snoepje. Bij ons ben je aan het juiste adres voor snoep bedrukken!

Personaliseer je snoepjes

Maak je snoepjes persoonlijker door gebruik te maken van je eigen logo. Of wat dacht je van andere bedrijfsuitingen zoals je slogan? Er is een breed scala aan mogelijkheden! Er zijn een tal van snoepjes die je kan laten bedrukken met logo. Wat je ook kiest, het draagt bij aan een goede indruk en stukje herkenning van jouw bedrijf. Wij maken uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit snoepgoed om jouw bedrijfsnaam met logo te laten opvallen bij de klant.

Snoep bedrukken

Laat een blijvende indruk achter bij je klanten, relaties en andere (zaken)partners en kies ervoor om snoep te bedrukken! Een bedrukte snoepje kan ingezet worden als een ideale marketingtool om naamsbekendheid te genereren. Voor iedere gelegenheid is er wel een geschikt bedrukt snoep. Of je nu wilt opvallen op een beurs of evenement, je partners of leveranciers een blijk van waardering wilt tonen of joúw eigen medewerkers wilt laten stralen met je merk, je kan het zo gek niet bedenken. Bovendien hebben relatiegeschenken en promotieartikelen een hoge attentiewaarde en het wordt maandenlang en soms zelfs jarenlang gebruikt.

Wij denken graag met je mee

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet als het gaat om bedrukte snoepjes. De mogelijkheden zijn eindeloos want er is een groot aanbod aan producten. PromoSnoepje helpt je bij het vinden van het juiste relatiegeschenk voor ieder moment en voor elke doelgroep. Van gepersonaliseerde snoepjes en andere varianten tot zuurtjes en originele give-aways. Op basis van jarenlange ervaring denken wij graag met je mee bij het vinden van het perfecte geschenk. Vraag ons gerust om een proefexemplaar om zelf te zien en te ervaren hoe je bedrukt snoep er in het echt uitziet of ontvang een vrijblijvende offerte.