Kleur
Prijs

t/m

Koekjes bedrukken

Met een scala aan kleuren om uit te kiezen, maken we van elk koekje een smaakvolle uiting van jouw merk. Onze bedrukte koekjes zijn niet alleen heerlijk, maar ook effectieve merkversterkers. Geef je naamsbekendheid een boost door bedrukte koekjes uit te delen op evenementen of gebruik ze als uniek relatiegeschenk. De onweerstaanbare combinatie van smaak en gepersonaliseerde branding zorgt ervoor dat je naam en logo altijd in het oog springen. Kies voor smakelijk succes met de zoete kracht van onze bedrukte koekjes!

PromoSnoepje

PromoSnoepje is dé partner en specialist in het personaliseren van koekjes tegen de laagste prijs. Met onze jarenlange inkoopervaring en expertise in de wereld van promotionele producten, voorzien wij onze klanten van het beste aanbod bij hun zoektocht naar het ideale bedrukte koekjes. Bij ons ben je aan het juiste adres voor koekjes bedrukken!

Personaliseer je koekjes

Maak je koekjes persoonlijker door gebruik te maken van je eigen logo. Of wat dacht je van andere bedrijfsuitingen zoals je slogan? Er is een breed scala aan mogelijkheden! Er zijn een tal van koekjes die je kan laten bedrukken met logo. Wat je ook kiest, het draagt bij aan een goede indruk en stukje herkenning van jouw bedrijf. Wij maken uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit koekjes om jouw bedrijfsnaam met logo te laten opvallen bij de klant.

Koekjes bedrukken

Laat een blijvende indruk achter bij je klanten, relaties en andere (zaken)partners en kies ervoor om koekjes te bedrukken! Een bedrukte koekje kan ingezet worden als een ideale marketingtool om naamsbekendheid te genereren. Voor iedere gelegenheid is er wel een geschikt bedrukt koekjes. Of je nu wilt opvallen op een beurs of evenement, je partners of leveranciers een blijk van waardering wilt tonen of joúw eigen medewerkers wilt laten stralen met je merk, je kan het zo gek niet bedenken. Bovendien hebben relatiegeschenken en promotieartikelen een hoge attentiewaarde en het wordt maandenlang en soms zelfs jarenlang gebruikt.

Wij denken graag met je mee

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet als het gaat om bedrukte koekjes. De mogelijkheden zijn eindeloos want er is een groot aanbod aan producten. PromoSnoepje helpt je bij het vinden van het juiste relatiegeschenk voor ieder moment en voor elke doelgroep. Van gepersonaliseerde koekjes en andere varianten tot stroopwafels en originele give-aways. Op basis van jarenlange ervaring denken wij graag met je mee bij het vinden van het perfecte geschenk. Vraag ons gerust om een proefexemplaar om zelf te zien en te ervaren hoe je bedrukt koekjes er in het echt uitziet of ontvang een vrijblijvende offerte.