✓ Al v.a. 50 st. ✓ Gratis sample binnen 24u ✓ Geen instelkosten ✓ Gratis verzending ✓ Uitsluitend topkwaliteit!
 

Vierkante Napolitain

 

Artikelomschrijving:
vierkante Napolitain in wit papier, all-over bedrukt. 1 tablet van Belgische chocolade à 5 gr. in de smaken; Melk & Puur.

Afmeting:
3.7 x 3.7cm

Houdbaarheid:
12 maanden

Levertijd:
ca. 2 weken na goedkeuring proef

Vierkante de lekkerste

Wanneer u op zoek bent naar een origineel, betaalbaar en toch verrassend relatiegeschenk, dan is de Napolitain met gepersonaliseerde wikkel een voor de hand liggende keuze. Of uw klantenkring nu bestaat uit jong of oud, man of vrouw, welgesteld of ‘Jan Modaal’: de lieflijke, van oorsprong Belgische, chocolaatjes voor bij de koffie vallen bij vrijwel iederéén in de smaak. Op de wikkel kunt u vrijwel alles laten drukken wat u wilt: uw logo en/of bedrijfsnaam bijvoorbeeld, maar ook een slogan, een foto of een toespeling op de feestdagen.

Napolitains met QR-code

Steeds meer bedrijven hebben tegenwoordig de beschikking over een QR-code. Voor wie niet weet wat een QR-code precies is: dit is een soort vierkante streepjescode, die gelezen kan worden door een mobiele telefoon. De telefoon “vertaalt” de code naar een hyperlink, een tekst, emailadres of telefoonnummer. De QR-code wordt steeds vaker gezien op visitekaartjes, briefpapier, flyers en websites. Maar wist u, dat u ook een QR-code op een Napolitain wikkel kunt laten drukken?

De lekkere give-away

Snoepjes zijn door hun lage kosten, het perfecte reclamemiddel. Daarnaast is er altijd wel een snoepje dat past bij uw doelgroep, of dit nu chocolaatjes of pepermuntjes zijn. Deze lekkere give-away is altijd een succes! Bedrukte snoepjes zijn door de vele bedrukkingsmogelijkheden perfect in te zetten voor een betere naamsbekendheid. Daarnaast is een snoepje niet alleen lekker, maar ook leuk om te krijgen, zo bindt u meteen een plezierig beeld aan uw merk of organisatie. Door het grote aanbod gepersonaliseerde snoepjes bij PromoSnoepje is er altijd wel een leuk en passend variant verkrijgbaar. U kunt de snoepjes op onze website bestellen en laten bedrukken met uw eigen logo, waardoor uw bedrijf tijdens evenementen of bij uw klanten extra onder de aandacht wordt gebracht!

Snoepgoed, een succes bij jong en oud

Ieder heeft er wel eens zin in, een lekker snoepje. Niet alleen kinderen, maar ook bijna alle volwassenen hebben wel eens zin in een snoepje. Zeker op evenementen doet een snoepje altijd goede zaken. De bedrukte snoepjes zijn dus een erg geschikte give-away! Ons grote assortiment snoepjes verschilt van losse snoepjes zoals zuurtjes of gummi-beertjes tot hele snoeppotten en zelfs voor de feestdagen bent u bij PromoSnoepje aan het juiste adres. Zo hebben wij strooigoed, paaseieren en zelfs kerstchocolade in ons assortiment. Voor elk wat wils.

Het bedrukken van onze snoepjes

Dat onze snoepjes veel mogelijkheden hebben op het gebied van bedrukken is voor ieder bedrijf of organisatie plezierig. Een groot deel van onze snoepjes zijn tot full colour te bedrukken en ook op de volledige verpakking. De rest kan tot 4 kleuren bedrukt worden op grote drukoppervlakken. Hierdoor is er voor ieder bedrijf een passend ontwerp te realiseren. Om u een goed beeld te geven hoe het snoepje eruit komt te zien met uw logo, maken wij graag een gratis digitaal ontwerp! Ook het ontvangen van een sample, zodat u de kwaliteit zelf kunt beoordelen, is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Assortiment bedrukte snoepjes

Op onze website vindt u verschillende soorten snoepjes die allemaal bedrukt kunnen worden met uw logo. Is dit snoepje toch niet het model dat het beste bij uw bedrijf past? Kijk dan ook eens bij de andere soorten. Zo hebben wij ook losse snoepjes, bedrukte snoeppotten, snoepblikjes, bedrukte snoepzakjes, bedrukte chocolade, pepermunt, koekjes, druivensuiker en bedrukte lollies. Maar verkopen wij ook diverse bekende merken zoals Stimorol, Dextro, Tic Tac en Mentos en zelfs snoep voor de feestdagen zoals Paashazen, paaseitjes, kruidnoten en kerstchocolade.

 


Deel dit product: